Tuinaanleg Zeewolde met zonnezeil

Tuinaanleg Zeewolde met zonnezeil

Tuinaanleg Zeewolde met zonnezeil: in Zeewolde is een tuinaanleg gerealiseerd met een voorziening voor een zonnezeil boven het terras.

In deze tuin is eerst begonnen met de sloop van al het aanwezige groen. Bomen en heesters zijn in een 20 m3 container afgevoerd. Dan kom je er achter dat de brandgangen in Zeewolde veel te nauw zijn aangelegd! De nauwe steegjes van 4 tegels breed (120 cm.) zijn volstrekt ontoereikend om (jaren na) nieuwbouw onderhoud te plegen. Niet alleen hoveniers, maar ook aannemers in de bouw worden met dit euvel geconfronteerd. Ook het plaatsen van een container is door een groot gebrek aan parkeerplaatsen frustrerend voor de buurt!

Na de sloop en het nodige grondwerk is begonnen met de aanleg van het terras. De voegen zijn onkruidvrij aangebracht en de waterafvoer is via een sleufgoot verbonden met de HWA aangelegd. (Zie bijgaande foto’s.) In het terras zijn robuuste douglas palen aangebracht waartussen het zonnezeil wordt bevestigd.

Als laatste is een erfafscheiding in betonsysteem met een tuindeur naar de brandgang aangelegd.

Vraag ook een offerte aan via contact en profiteer van onze gratis tuinontwerpservice. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?