Tuinaanleg Almere door allround hoveniers

Geplaatst op

Tuinaanleg Almere door allround hoveniers

Tuinaanleg Almere door allround hoveniers. Deze week is aan de Hollywoodlaan in Almere een tuin aangelegd. De bestaande schutting heeft een metamorfose ondergaan door simpelweg deze te bekleden met bamboerollen. De oude bestrating is vervangen door een mooie combinatie van tambourstenen en tegels passend bij de gevel van de woning.

De indeling van de tuin is functioneel. Aan de schuurzijde een zonneterras en tegen de woning een leefterras. Het onderhoud is vergemakkelijkt door de aanleg van bloembakken.

Ook een TUINAANLEG laten verzorgen door Reesink Hoveniers? Ga dan naar contact of bel met 0757.08.9944.

Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers