Tuinaanleg Zeewolde met zonnezeil

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde met zonnezeil

Tuinaanleg Zeewolde met zonnezeil: in Zeewolde is een tuinaanleg gerealiseerd met een voorziening voor een zonnezeil boven het terras.

In deze tuin is eerst begonnen met de sloop van al het aanwezige groen. Bomen en heesters zijn in een 20 m3 container afgevoerd. Dan kom je er achter dat de brandgangen in Zeewolde veel te nauw zijn aangelegd! De nauwe steegjes van 4 tegels breed (120 cm.) zijn volstrekt ontoereikend om (jaren na) nieuwbouw onderhoud te plegen. Niet alleen hoveniers, maar ook aannemers in de bouw worden met dit euvel geconfronteerd. Ook het plaatsen van een container is door een groot gebrek aan parkeerplaatsen frustrerend voor de buurt!

Na de sloop en het nodige grondwerk is begonnen met de aanleg van het terras. De voegen zijn onkruidvrij aangebracht en de waterafvoer is via een sleufgoot verbonden met de HWA aangelegd. (Zie bijgaande foto’s.) In het terras zijn robuuste douglas palen aangebracht waartussen het zonnezeil wordt bevestigd.

Als laatste is een erfafscheiding in betonsysteem met een tuindeur naar de brandgang aangelegd.

Vraag ook een offerte aan via contact en profiteer van onze gratis tuinontwerpservice. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers