Tuinaanleg en bestrating Zeewolde REVIEWS

Geplaatst op

Tuinaanleg en bestrating Zeewolde REVIEWS

Tuinaanleg en bestrating Zeewolde REVIEWS. Reesink Hoveniers is 35 tot 40 jaar werkzaam in de hoveniersbranche. Naast een zeer goede tuinontwerpservice probeert Reesink Hoveniers elk project naar volle tevredenheid uit te voeren. Reviews zijn daarom een belangrijke graadmeter. (Zie ook: “REVIEWS.”)Daarbij is de mondelinge recommandatie minstens zo belangrijk.

Wij zijn er best wel een beetje trots op dat het totaalpakket binnen één bedrijf door allround vakhoveniers uitgevoerd kan worden. Daarbij heeft de klant in de gehele begeleiding slechts één aanspreekpunt. Als bedrijf hebben wij ervaren dat de klant dit zeer waardeert. Van de intake tot en met aftersales één persoon die op één telefoonnummer altijd bereikbaar is.

Nieuwsgierig geworden? Vraag ons eens! De eerste stap is aan u. Dit kunt u al doen door heel gemakkelijk op deze link te klikken: “contact.” De volgende stap is het ontvangen van een gratis tuinschetsontwerp.

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers