Tuinaanleg Hilversum met sfeervolle bestrating

Geplaatst op

Tuinaanleg Hilversum met sfeervolle bestrating

Aan de Albertus Perkstraat is gestart met een “Tuinaanleg Hilversum met sfeervolle bestrating.” De oude bestrating bestaande uit cobblestones is verwijderd. Daarvoor in de plaats wordt een sfeervol terras aangelegd opgebouwd met plavuisjes van getrommeld vietnamees graniet in de maat 20×20. Een biesje van nieuw gebakken klinkers (waalformaat 5×20 type Oud Amersfoort) wordt er tussendoor gelegd.

Het terras is een waardevolle aanvulling bij het pand gebouwd in de jaren dertig. De klassieke stijl van dit monumentale pand komt prachtig overeen met de exclusieve bestrating bestaande uit gebakken materialen en natuursteen.

Vraag ook een gratis tuinschetsontwerp met offerte aan door te klikken op “contact.” Meer voorbeelden van ons werk kunt u zien op onze pagina “Tuin & Terras.”

Reesink Hoveniers is verder gespecialiseerd in tuinonderhoud, parkonderhoud, landschapsbeheer, erkende boomverzorging en het onderhouden van al uw groen rondom bedrijfsterreinen en instellingen.

Tuinaanleg Blaricum met klassieke bestrating

Tuinaanleg Hilversum

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers