tuinontwerpen

Geplaatst op
Laden…

Tuinontwerpen

Doe tuinideeën op aan de hand van tuinontwerpen van Reesink Hoveniers.

– Tuinontwerpen creatief vorm gegeven door Reesink Hoveniers. Wij hebben met opzet gekozen voor het traditionele tekenwerk, gewoon met de hand. Helemaal “old school”. Handwerk laat een eigen “handtekening” achter. Deze “handtekening” kunnen wij alsnog digitaliseren en bewerken, echter de basis is en blijft handwerk. In de afgelopen 35 jaar hebben wij hier ruime ervaring in opgedaan. Wij passen de ontwerpvaardigheden toe die tijdens een gedegen MtuS opleiding (aangevuld met tuin- en landschapsarchitectuur)  zijn opgedaan i.c.m. in de praktijk toegepaste ervaring. (Sins 1982.)

Ontwerpen is dus niet zomaar een mooi plaatje via computersoftware te voorschijn toveren. Een doordacht ontwerp komt meer tot uiting  bij goede kennis van grondsoort, grondwaterstand, voorkomende onkruiden en plantenziekten, weersinvloeden, gezondheid m.b.t. beplantingskeuze, etc.

Hierbij zomaar een aantal voorbeelden van tuinontwerpen die de afgelopen tijd ook door Reesink Hoveniers zijn gerealiseerd. Wij proberen voor elke tuin een uniek ontwerp neer te leggen. Daarom zult u van ons nooit twee gelijk ontworpen tuinen zien. Daarbij hebben wij een geheel vrijblijvende ontwerpservice. Geen ontwerpkosten! Ook niet verkapt in verkoop- of arbeidskosten mocht het tot een daadwerkelijke realisatie komen.

Het contactformulier invullen ( klik op contact) voor een ontwerpaanvraag is dus geheel vrijblijvend! Bekijk onze gerealiseerde projecten door te klikken op: Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers