Herbestrating in Zeewolde

Geplaatst op

Herbestrating in Zeewolde – Bestrating Zeewolde

Herbestrating in Zeewolde. Dat het herbestraten van uw oprit niet veel tijd hoeft te kosten, bewijzen deze foto’s. Snel is uw oude bestrating verwijderd, de ondergrond (cunet) opgehoogd en opnieuw verdicht met een zware trilplaat. Vervolgens wordt uw oude bestrating in hoog tempo vakkundig weer terug gelegd. Veel soorten bestratingsmaterialen kunnen ondersteboven weer terug gelegd worden. Zo heeft u zonder nieuwe aanschaf binnen afzienbare tijd toch weer een nieuw aangelegde oprit. Dit geldt natuurlijk ook voor al uw andere straatwerken, zoals het herbestraten van terrassen of het opnieuw bestraten van tuinpaden en overige straatwerkzaamheden.

Naar wens kunnen wij leidingen zoals glasvezel, data, electra en zelfs riool en hemelwaterafvoer voor u detecteren en in kaart brengen. Bij het openleggen van bestaand straatwerk om één of meerdere van deze leidingen op te sporen kunnen wij met eigen detectiemateriaal aanzienlijk op de kosten van herbestrating besparen. Graag doen wij u offerte voor het opknappen van uw verzakte oprit of terras. U kunt ons altijd bereiken via het contactformulier of door te dubbelklikken op deze link: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers