heerdt2

Hoveniersbedrijf in de Bilt

Bent u opzoek naar een professioneel hoveniersbedrijf in de regio van De Bilt? Reesink Hoveniers is uw specialist voor exclusieve tuin ontwerpen, vakkundig tuinaanleg en professioneel tuinonderhoud.

Reesink Hoveniers is een hoveniersbedrijf met jarenlange ervaring en beschikt over veel vakkennis. Reesink Hoveniers staat betekend om het hebben van een pro actieve houding en zal zijn expertise aanwenden en met u meedenken zodat u het best mogelijke resultaat krijgt.

Bent u woonachtig in De Bilt? Dan zijn wij dé specialisten op het gebied van straatwerken, het maken van tuinontwerpen en het aanleggen en onderhouden van tuinen.

All-round hoveniersbedrijf in De Bilt

Reesink Hoveniers is een begrip in de omgeving van De Bilt. Wij zijn zeer breed inzetbaar. Onze diensten zetten we in voor zowel kleinschalige particuliere tuinen als grootschalige projecten op het gebied van landschappen en parken.

De werkzaamheden, die uitgevoerd worden door onze gediplomeerde hoveniers, gebeuren op een vakkundige manier. Met onze 30 jaar lange praktijkervaring en theoretische kennis garanderen wij u topkwaliteit.

Een hoveniersbedrijf met eigen machines en tuingereedschappen

Wij bieden u een compleet dienstenpakket aan. Dit kunnen wij doen doordat we de beschikking hebben over professionele machines en geavanceerde tuingereedschappen.

We maken gebruik van diverse machines die bijdragen aan een mooi resultaat. Met het gebruik van onze geavanceerde tuingereedschappen gaan wij uiterst effectief te werk. Dit heeft eveneens een positieve uitwerking voor u als klant, wij leveren kwaliteit tegen scherpe prijzen.

71

Wilt u in contact komen met één van onze hoveniers?

Woont u in De Bilt en heeft uw tuin een grote onderhoudsbeurt nodig? Moeten uw planten gesnoeid worden? Is uw gazon in slechte staat? Of wilt u een compleet nieuw tuinontwerp laten maken?

Dan bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw droomtuin.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?