DSC_0031-300x169

Sierbestrating de Bilt

Voor uw sierbestrating in De Bilt bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres. Wij maken voor elke tuin en voor alle wensen een passend ontwerp. Wij zijn in staat om uw bestrating in alle vormen en stijlen te realiseren.

Voordat u sierbestrating laat aanleggen is het belangrijk om u zich goed te laten adviseren. Onze deskundige medewerkers weten precies wat nodig is voor het leggen van een tuinbestrating. U kunt een vrijblijvend gesprek met ons maken op onze locatie in De Bilt.

Realisatie van hoge kwaliteit sierbestrating in De Bilt

Woont u in de omgeving van De Bilt en bent u opzoek naar ervaren een bestrater? Wij zijn professionele bestraters en helpen u graag met het realiseren van uw sierbestrating.

Reesink Hoveniers heeft ruim 30 jaar ervaring met het aanleggen van diverse soorten tuinbestratingen. Het aanleggen van bestrating vereist vakmanschap en inzicht, wij leveren u bekwame vaklui die een gevoel hebben voor schoonheid.

De gediplomeerde medewerkers van Reesink Hoveniers zijn echte specialisten. Wij denken met u mee en brengen uw wensen en plannen in uitvoering.

Wij hebben de beschikking over een uitgebreid machinepark. Met de inzet van de juiste gereedschappen en machines gaan wij efficiënt te werk. Wij leveren kwaliteit voor een scherpe prijs.

Sierbestrating in alle soorten en stijlen

Met onze vakkennis van sierbestrating kunnen wij elke gewenste bestrating realiseren. Wilt u een gestructureerde en symmetrische uitstraling of toch een natuurlijke uitstraling? Alles is mogelijk.

Wij houden rekening met uw wensen, met de stijl van de tuin en met de aanwezige kleuren. Wij zijn actief in De Bilt en leggen uw oprit, terras of tuinpad voor u aan!

Met onze uitgebreide vakkennis en het gebruik van de beste gereedschappen zijn wij de geschikte partij voor al uw bestratingklussen.

Voor iedere situatie maken wij gebruik de meest geschikte materialen zoals betontegels, keramische tegels, trommelstenen, klinkers, keien, trommelstenen en meer.

P1030649

Wij voorzien u graag van meer informatie over het aanleggen van sierbestrating

Zoekt u een professioneel bedrijf in De Bilt en omgeving dat uw terras, tuinpad of oprit kan bestraten? Reesink Hoveniers levert topkwaliteit tegen scherpe tarieven.

Wilt u meer informatie over het aanleggen van sierbestrating door Reesink Hoveniers? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan. We bespreken dan samen met u de mogelijkheden.

Onze ervaren vakmannen helpen u graag verder. Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

Als u liever wilt langskomen, dan is dat ook mogelijk. Wij zijn gevestigd aan de Muiderweg 50 in De Bilt.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?