heerdt2

Hoveniersbedrijf Amsterdam

Reesink hoveniers is een allround hoveniersbedrijf in Amsterdam. U kunt een verscheidenheid aan diensten aan ons toevertrouwen, waaronder tuinontwerptuinaanleg en tuinonderhoud.

Wij hebben al drie decennia ervaring en specialistische kennis op het gebied van relevante tuinwerkzaamheden. Zij nemen zowel kleinschalige als grote projecten aan. Voor nagenoeg voor al uw tuinwerkzaamheden kunt u bij ons terecht.

Bij Reesink Hoveniers staat kwaliteit hoog in het vaandel en wij werken daarom enkel met ervaren en gediplomeerde hoveniers. Wij zijn flexibel ingesteld en luisteren graag naar uw specifieke wensen.

Wij zijn al meer dan 30 jaar actief in Amsterdam. Bent u opzoek naar professionele hoveniers? Wij leveren vakwerk en garanderen dat u tevreden zult zijn met uw nieuwe tuin.

Welbekend hoveniersbedrijf in Amsterdam

Reesink Hoveniers is een begrip in de omgeving van Amsterdam. Wij zetten ons vakmanschap en creativiteit al meer dan drie decennia in voor een verscheidenheid aan opdrachtgevers in de regio van Amsterdam.

Wij hebben ons gespecialiseerd in particuliere tuinen en grootschalige projecten als landschappen en parken. Al onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren en gediplomeerde hoveniers. Met onze eigen machines en geavanceerde gereedschappen kunnen wij u al ruim 30 jaar topkwaliteit garanderen.

Hoveniersbedrijf met een innovatief machinepark

Wij hebben machines en tuingereedschappen in eigen beheer en daarmee kunnen wij u een volledig dienstenpakket aanbieden. Onze machines dragen niet alleen bij aan een mooi resultaat, het komt ook onze productiviteit ten goede. Met onze machines en gereedschappen gaan wij uiterst effectief te werk dit ziet u terug op de factuur. Wij zijn in staat om kwaliteit te leveren tegen een scherpe prijs.

Neem vandaag nog contact met ons op

Woont u in Amsterdam en wilt u een nieuwe stadstuin? Of wilt u dat wij het onderhoud aan uw tuin in handen nemen? Het plaatsen van een nieuwe schutting of speeltoestel in uw tuin? Dan bent u bij Reesink Hoveniers aan het juiste adres. Wij beschikken over een ruime expertise van tuinen en wij kunnen ongetwijfeld ook iets voor u betekenen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Of heeft u vragen over onze diensten? Neem dan contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel tijdens werkuren naar 06 5708 9944 en/of buiten werkuren naar 036 522 3393.

P1030649
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?