heerdt2

Reesink Hoveniers, uw tuinexpert in Zeewolde

U bent op zoek naar een vakkundig hoveniersbedrijf in de buurt van Zeewolde? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Reesink Hoveniers is u graag van dienst. Met jarenlange ervaring, volledig opgeleide tuinmannen, een tuinarchitect en beschikking over alle middelen die in de tuinbouw van belang zijn, zijn wij breed inzetbaar. Of u nu een nieuwe tuin wilt laten ontwerpen en aanleggen, onderhoud wilt laten doen of hulp zoekt bij bestrating, wij zijn er voor u. Benieuwd naar ons werk? Op onze website vindt u een portfolio met enkele door ons aangelegde tuinen om te bewonderen, ook in de buurt van Zeewolde. Neem gerust een kijkje!

Vakkundig en ervaren hoveniersbedrijf in Zeewolde

Reesink Hoveniers kenmerkt zich als gewoon zeer goede hovenier. Al sinds eind ’70 jaren zijn wij bezig met allround hovenierswerkzaamheden, ook in en rond Zeewolde, die zich door de jaren heen alleen maar hebben uitgebreid. Door bijna 35 jaar ervaring kunnen wij u helpen met het breedst denkbare scala aan tuinwerkzaamheden, van een creatief tuinontwerp tot de tuinaanleg en tuinonderhoud, maar ook houtbouw en boomverzorging. Daarnaast hebben wij alle kennis, ervaring en middelen (machines) in huis voor uw bestratingen, zoals sierstraatwerk of opritten. Ook voor landschapsinrichting kunt u ons benaderen. Bij ons bent u bovendien verzekerd van expertise; elke tuinman die wij in dienst hebben is volledig opgeleid, evenals onze eigen tuinarchitect.

Offerte aanvragen bij Reesink Hoveniers

Doordat wij al 35 jaar bezig zijn met het hoveniersvak, kunt u op aanvraag referenties van ons krijgen. Wij begrijpen dat de ervaringen van klanten belangrijk voor u zijn, indien u overweegt om van de diensten van Reesink Hoveniers gebruik te maken. Wij kunnen u referenties verschaffen van onze projecten in bijvoorbeeld Zeewolde, Amsterdam, Almere en Zeist.

Zoekt u een hovenier en wilt u een offerte? Wij maken graag een offerte voor u. Neem voor een offerte van Reesink Hoveniers contact met ons op via het contactformulier of ons telefoonnummer: 036 522 3393.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?