Houtbouw

Reesink Hoveniers heeft ruime ervaring in de bouw van schuttingen, geluidsschermen, pergola’s, blokhutten, tuinhuisjes, veranda’s, etc. De bouwtechniek is door de generaties heen in de genen meegegeven. En daar zijn we best wel trots op. Kwaliteit, duurzaamheid en een strakke afwerking in elk bouwproject moet voor de klant zichtbaar zijn! Wij kunnen u goed adviseren in de keuze, de maat, houtsoort en houtdikte.

Levering van blokhutten en tuinhuisjes

Wij plaatsen en leveren niet alleen tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, pergola’s en prieeltjes. Reesink Hoveniers heeft het dealerschap van verschillende grote merken en is op de hoogte van nieuwe tuintrends! Onze tuinhout leveranciers hebben meer dan 10.000 tuinartikelen en 90% van het assortiment voorradig. Dit betekent voor u ruime keuze en snelle leveringen! Vraag naar de catalogus.

Natuurlijke tuinschermen en geluidsschermen

Geluiddempende panelen voor in de tuin van kokos of tuinschermen van bamboe met een verzinkt stalen frame. Een natuurlijke tuinafscheiding en geluiddempend. De geluidsschermen hebben een isolatiewaarde van 30dB.