8-1024x576

Bestrating Almere en Almere Hout

Bestrating Almere en Almere Hout wordt regelmatig door Reesink Hoveniers aangelegd. Wij voeren bestratingen uit voor opdrachtgevers die graag hun terras, oprit, parkeerplaats en sierbestrating aangelegd willen hebben. Voor een geheel vrijblijvend tuinontwerp of een begeleidend advies in bijvoorbeeld de aanleg van bestrating in Almere kunt u altijd via het contactformulier reageren. Maar ook voor de bouw van tuinhuisjes, blokhutten, veranda’s, pergola’s, vlonders en tuinafscheidingen kunt u uitstekend bij ons terecht. Als dealer van Koko-wall en Bamboo-wall kunnen wij scherp offreren.

Het volledige pakket aan straatwerkzaamheden voeren wij op deskundige wijze uit. Daartoe wordt er gebruik gemaakt van verschillende trilplaten waaronder ook de zware uitvoering zodat optimale verdichting van het cunet onder het straatwerk is gewaarborgd. De kosten van opperwerk worden weer beperkt door de inzet van het eigen gebruik van een wiellader, tegeldonkey’s, zaagtafel, etc. Ook het zeer snel verwijderen van oude bestrating en opperwerk gebeurt machinaal.

Wij nodigen u uit door de referenties heen te scrollen, u krijgt vanzelf een beeld dat voor ons bestratingen een specialisme is waarin wij met plezier graag een stukje vakwerk achterlaten.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?