Reesink Hoveniers investeert in dienst tuinaanleg

Reesink Hoveniers investeert in dienst tuinaanleg

Reesink Hoveniers investeert in dienst tuinaanleg door de aankoop van een minirupsdumper. Deze Hinowa hoogkipper is geleverd door 4Me Machines BV uit Nijkerk. Omdat Reesink Hoveniers steeds meer gevraagd wordt voor haar dienst tuinaanleg is hierop geanticipeerd. Met name ook om klanten tegemoet te treden in een optimale prijs-prestatieverhouding. De minirupsdumper wordt tegelijk ingezet met een minirupskraan. Beide machines kunnen ingezet worden in moeilijk toegankelijke tuinen. Een bijkomend voordeel is dat geen schade wordt toegebracht aan brandgangen, veelal het gemeenschappelijk bezit van één woonerf.

Ook het slopen van bestaande tuinen wordt gemakkelijk(er) uitgevoerd door inzet van deze machine. De kosten van het afvoeren van grond en oud bestratingsmateriaal worden gedrukt. Idem dito voor de tuinaanleg zelf:  de aanvoer van zand en nieuw bestratingsmateriaal is snel ter plaatse.

Ook in het tuin- en parkonderhoud is de Hinowa een stand-by. In grote parken, rondom landgoederen, instellingen en bedrijventerreinen bespaart de inzet van deze machine veel tijd. Behalve de rijsnelheid is de 400 ltr. bak een voordeel; het scheelt immers (over een lange afstand) vier keer kruien! Groenafval kan gemakkelijk worden gedumpt in aanhanger of container.

Grondwerk Zeewolde GROOT in klein grondverzet

Reesink Hoveniers investeert in dienst tuinaanleg

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?