heerdt2

Tuinaanleg de Bilt

Bent u woonachtig in De Bilt en wilt u uw tuin (opnieuw) laten aanleggen? Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf dat graag uw tuinaanleg in De Bilt in handen neemt.

De hoveniers van Reesink Hoveniers zijn gediplomeerd en gaan zeer zorgvuldig te werk. Nadat wij een tuinontwerp hebben gemaakt die volledig aan uw wensen voldoet, gaan wij deze tot in detail uitvoeren.

Heeft u al een tuinontwerp laten maken? Dan gaan we graag met u om de tafel om het ontwerp te bespreken en vervolgens de tuinaanleg te realiseren naar ontwerp van dit plan.

Wij hebben alles in huis voor uw tuinaanleg

Reesink hoveniers heeft inmiddels al ruim 30 jaar ervaring in het aanleggen van tuinen in De Bilt en omstreken. Zowel kleine als grote projecten worden bij ons adequaat uitgevoerd.

Met onze eigen machines en tuingereedschappen kunnen wij elke klus aan. Wij hebben de beschikking over een arsenaal aan machines, onder andere grasmaaiers, graafmachines, trilplaten en shovels. Met deze machines kunnen wij zeer efficiënt te werk gaan.

Door onze jarenlange ervaring, gecombineerd met de theoretische kennis, gaan we zeer professioneel te werk. Onze gediplomeerde hoveniers leveren gegarandeerd uitmuntende kwaliteit.

Nieuwe tuin met speelplaats, vijver of terras?

De hoveniers van Reesink Hoveniers hebben stuk voor stuk passie voor het vak. Wij zetten graag onze passie in om van uw tuin iets moois te maken.

Het maakt niet uit of het gaat om een particuliere tuin of om het aanleggen van een groot landschap. Wij hebben ruimschoots ervaring met zowel kleine als grote projecten.

Wilt u een terras in uw tuin? Een speelplaats voor uw kinderen? Of misschien wel een vijver? Al ruim 30 jaar lang leggen wij verschillende soorten tuinen aan in De Bilt en omgeving.

Van een romantische tuin tot een formele tuin en van een moderne, strakke tuin tot een landschapstuin. Wij leggen een tuin aan wat het beste bij u past en waarin u zich goed bij thuis voelt.

Ontvang zonder verplichting een offerte voor uw tuinaanleg in De Bilt

Het aanleggen van een tuin in De Bilt is niet zomaar iets. Wij gaan graag met u in gesprek om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Wilt u uw tuin laten aanleggen door onze professionele hoveniers? Wilt u meer informatie over de tuinaanleg? Of wilt u een vrijblijvende gesprek aanvragen?

Neem contact met ons op via info@reesinkhoveniers.nl of bel naar 06 5708 9944 en/of ‘s avonds op 036 522 3393.

bouw3-005
Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?