Hoveniersbedrijf Soest

Geplaatst op
Laden…

Hoveniersbedrijf Soest

Hoveniersbedrijf Soest: wij staan voor een uitstekende prijs-prestatieverhouding waarbij creativiteit, kwaliteit en nazorg zijn gewaarborgd. Sinds 1982 werken wij met allround hoveniers in een breed vakgebied. Zowel het grond- en straatwerk als hout- en constructiebouw voeren wij binnen één bedrijf uit. U heeft daarom altijd één aanspreekpunt. Onze veelzijdigheid wordt benadrukt door onze expertise op het gebied van boomverzorging m.b.v. gecertificeerde klim- en afvangtechnieken tot aan mollenbestrijding toe! Inzet van een eigen machinepark. Bekijk hier onze referenties of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Klik hier voor informatie over Schutting en tuinschermen Klik hier voor informatie over tuinhuisjes en blokhutten Klik hier voor meer informatie over bestrating Soest

 

Onderhoud van tuin & park rondom

 • landgoederen en instellingen
 • bedrijventerreinen en bedrijfstuinen
 • stadstuinen en landschapsbeheer
Tuinaanleg Harderwijk voorbeelden

Hoveniersbedrijf Soest

Bestrating in Soest

Volledig ingericht voor de TUINAANLEG SOEST

Grondwerk Zeewolde GROOT in klein grondverzet

Overal inzetbaar

Boomverzorging en dunning

Voor al uw tuinonderhoud

HOVENIERSBEDRIJF SOEST

Hoveniers Soest Tuinaanleg

Bel 0657.08.9944 voor uw sloop- en grondwerk

Sierbestrating en bestrating in Zeewolde en Almere Nieuwe sierbestrating en bestrating in Zeewolde en Almere

Goede mobiliteit

Reesink Hoveniers heeft zich toegelegd op het onderhoud van bedrijfsterreinen en op het onderhoud van tuinen rondom instellingen zoals VvE. Vraag ook vrijblijvend naar een onderhoudsofferte. Wij passen verschillende maaischema’s toe zoals dat van bloemenweide, ruw gras of gazon. Wij denken met u mee om via kostenbeheersing tot een acceptabel onderhoudscontract te komen. Onze ervaring met onderhoudsarme beplantingsplannen kan daartoe bijdragen. Uw offerte vraagt u al heel gemakkelijk aan via contact.

De veelzijdigheid van ons bedrijf ziet u terug in onder meer gladheidsbestrijding,  boomverzorging, mollenbestrijding en calamiteitenbestrijding zoals stormschade (24/7 inzetbaar).

In de tuinaanleg zijn wij een allround hoveniersbedrijf. In houtbouw leveren en plaatsen wij TUINHUISJES & BLOKHUTTEN, VERANDA & PERGOLA, SCHUTTING & VLONDER. Daarin is veel mogelijk in standaard bouwpakketten en in maatwerk naar uw wensen samen te stellen.

Op het terrein van BESTRATING en herbestrating verzorgen wij uw oprit, parkeerplaats, terras en tuinpaden. Door inzet van eigen machines kunnen wij tegen een aantrekkelijke prijs/m2 het werk uitvoeren.

Verder is Reesink Hoveniers dealer van bekende topmerken. Voor schuttingbouw zijn wij bijvoorbeeld dealer van het zeer duurzame KokoWall en BambooWall. Bent u geïnteresseerd in KUNSTGRAS? Ook daarin verzorgen wij topmerken!

 

 

                                                                                                                                                                         

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers