5-1024x768

Schutting en tuinschermen Soest

Schutting en tuinschermen Soest: bel voor meer informatie met 0657.08.9944 en vraag onze catalogus en offerte aan door te klikken op: contact. Reesink Houtbouw is dealer van alle kokowall- en bamboowall-systemen. (Ook in geluidsschermen verkrijgbaar.) Doe uw voordeel met een complete tuinaanleg en vraag hier een gratis tuinschetsontwerp aan. Bekijk onze referenties of ga naar onze pagina Tuin & Terras.

SCHUTTING

Reesink Hoveniers heeft ruime ervaring in de bouw van schuttingen, geluidsschermen, pergola’s, blokhutten, tuinhuisjes, veranda’s, etc. De bouwtechniek is door de generaties heen in de genen meegegeven. En daar zijn we best wel trots op. Kwaliteit, duurzaamheid en een strakke afwerking in elk bouwproject moet voor de klant zichtbaar zijn! Wij kunnen u goed adviseren in de keuze, de maat, houtsoort en houtdikte.

Levering van blokhutten en tuinhuisjes

Wij plaatsen en leveren niet alleen tuinhuisjes, blokhutten, schuttingen, pergola’s en prieeltjes. Reesink Hoveniers heeft het dealerschap van verschillende grote merken en is op de hoogte van nieuwe tuintrends! Onze tuinhout leveranciers hebben meer dan 10.000 tuinartikelen en 90% van het assortiment voorradig. Dit betekent voor u ruime keuze en snelle leveringen!

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?