Terrasoverkapping Zeewolde met bestrating

Geplaatst op

Terrasoverkapping Zeewolde met bestrating

Deze week is het project gestart “Terrasoverkapping Zeewolde met bestrating”.

Deze terrasoverkapping met bestrating in Zeewolde is afgewerkt met duurzame bestrating. Enerzijds de tegels van Terratops 60×60 in het antraciet. Anderzijds de Terratops 20×30 in de kleur grijs-zwart. Een mooie combinatie! Tussendoor is op creatieve wijze gebruik gemaakt van bloembakken. Deze zijn opgetrokken van wallblocks 60x15x15. Overweegt u een¬†Terrasoverkapping Zeewolde met bestrating? Neem “hier” contact op voor een vrijblijvende offerte.

In bijgaande foto’s ziet u terrasoverkappingen van Reesink Hoveniers. Er is veel keuze in stijl en grootte. Doe ook eens indrukken op. Bekijk de sfeervolle terrassen op onze pagina “Tuin & Terras.”

Profiteer daarbij van onze service tuinontwerp en advies! Deze is geheel kosteloos. Reesink Hoveniers heeft al bijna 40 jaar ervaring in tuinaanleg. Uw tuinontwerp is naast een creatief ontwerp ook gericht op praktische duurzaamheid.

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers