TUIN AANLEGGEN IN ZEEWOLDE

Geplaatst op

TUIN AANLEGGEN IN ZEEWOLDE

Vandaag is een tuinaanleg opgeleverd aan de Hazeleger in Zeewolde. Een tuin aanleggen in Zeewolde kan op vele manieren. Zo heeft deze opdrachtgever het tuinontwerp zelf voor een groot deel uitgewerkt. De keuze is gevallen op bestrating bestaande uit MBI terratops.

Wilt u een TUIN AANLEGGEN IN ZEEWOLDE? Ga dan naar contact en profiteer van een creatief tuinschetsontwerp. Deze wordt u gratis aangeboden. Samen met een transparante offerte natuurlijk!

Bekijk onze projecten via het menu of klik op Tuin & Terras. Hier zijn vele voorbeelden te zien van tuinen die door ons zijn aangelegd.

Reesink Hoveniers is een vakbekwaam hoveniersbedrijf. Sinds 1982 werkzaam in tuinaanleg en tuinonderhoud. Gespecialiseerd in bestrating en herbestrating. Ook voor houtbouw, boomverzorging, gladheid- en mollenbestrijding. (Zie onze reviews)

 

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers