Tuinaanleg Almere tuinschermen

Geplaatst op

Tuinaanleg Almere tuinschermen

Project: Tuinaanleg Almere tuinschermen Spitsbergen. Deze week is begonnen met een nieuwe tuinaanleg in Almere. Na de sloop van de oude tuin zijn aan beide zijde de erfafscheidingen vernieuwd. Enerzijds door de bestaande schutting opnieuw te plaatsen in betonsysteem. Anderzijds door de aanleg van een compleet nieuwe schutting. Deze is opgebouwd uit bankirai tuinschermen. Dit in hetzelfde betonsysteem als aan de andere zijde.

Reesink Hoveniers is specialist in houtbouw en constructies. Wij adviseren u graag in vele mogelijkheden en houtsoorten. Houtbouw voeren wij uit in combinatie met bestrating of tuinaanleg. Zie voor meer voorbeelden van ons werk onze pagina Tuin & Terras.

U kunt hier heel gemakkelijk een offerteaanvraag doen en profiteren van een gratis tuinontwerp! Bekijk ook onze referenties via de pagina reviews. Meer voorbeelden zijn te zien op onze pagina schutting en tuinschermen.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers