Tuinaanleg Zeewolde Tjonger

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde Tjonger

Vandaag is begonnen met een Tuinaanleg Zeewolde Tjonger. De voortuin was nodig toe aan een grondige tuinrenovatie. Daarom is de oude bestrating verwijderd en de beplanting waaronder een sierappel. (Zie foto) Het grondwerk is uitgevoerd door de oude bovenlaag te verwijderen. De klei daaronder is eveneens verwijderd. Daarvoor in de plaats is een onderlaag van menggranulaat aangebracht. Dit voorkomt spoorvorming in een periode van veel regen en een hoge grondwaterstand.

De opdrachtgever wil graag een onderhoudsvrije tuin, de voortuin wordt daarom met bestrating aangelegd.

Vraag hier een offerte aan voor uw tuinaanleg en bestrating. Meer voorbeelden van ons werk zijn te zien via Tuin & Terras. Voor referenties kunt u klikken op reviews.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers