Schuttingen en tuinafscheidingen

Geplaatst op
Laden…

Schuttingen en tuinafscheidingen

Schuttingen en tuinafscheidingen door Reesink Hoveniers vakkundig gesteld met volledige garantie. Dealer van Kokowall. (Geluidsschermen en Zichtschermen.) Vraag geheel vrijblijvende offerte voor alle mogelijke tuinschermen, tuinafscheidingen en hekwerken. Reesink Hoveniers kan u een passende oplossing bieden.

Ook op het gebied van constructiebouw is Reesink Hoveniers uw hovenier in de regio Zeewolde, Almere, Soest, Zeist en Bilthoven. Geheel vrijblijvend advies en offerte is aan te vragen door op de volgende link te dubbelklikken: contact.

Houtbouw en constructies voeren wij ook uit i.c.m. uw tuinaanleg. Voorbeelden van ons werk zijn te zien via Tuin & Terras. Referenties kunt u hier bekijken.

Klik hier voor meer informatie over schutting en tuinschermen

Tuinaanleg Almere tuinschermen

Uw schutting vakkundig geplaatst

Schuttingen en tuinafscheidingen

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers