Tuinen Zeewolde

Geplaatst op
Laden…

Tuinen Zeewolde

Tuinen Zeewolde | Reesink Hoveniers is uw tuinspecialist van Zeewolde. Wij zijn een allround hoveniersbedrijf sinds 1982. Gespecialiseerd in al zijn facetten. Bestrating en sierbestrating. Houtbouw (tuinhuisjes en blokhutten, schuttingen en veranda’s, pergola en vlonder) en boomverzorging. Tuinonderhoud en moderne mollenbestrijding (100% effectief).

Reesink Hoveniers heeft een modern machinepark en is compleet uitgerust voor uw tuinaanleg.

Sfeertuinen

Doe uw voordeel met Reesink Hoveniers en begin met een gratis tuinontwerp! Raadpleeg hier de door de klant gegeven reviews. Vraag nu een gespecificeerde offerte aan via contact.

Meer projecten zijn te zien via onze pagina Tuin & Terras. 

Via het menu projecten kunt u ons werk van week tot week volgen.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers