Tuinaanleg Zeewolde Nienoord

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde Nienoord

Tuinaanleg Zeewolde Nienoord: Geheel nieuwe tuinaanleg aan de Nienoord in Zeewolde. Na het plaatsen van een douglas schutting is de achtertuin voorzien van deel nieuwe bestrating. De lichte bestrating is opnieuw gebruikt. De plantenbakken zijn opgetrokken van Wallblock New 15x15x60.

Onder de nieuwe aluminium veranda is een sleufgoot geplaatst, net bij de overgang van lichte en donkere bestrating. Het hemelwater van veranda en bestrating wordt snel via de bestaande HWA afgevoerd.

Vraag hier Reesink Hoveniers naar de gratis service van een tuinontwerp. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bel 0657.08.9944 voor meer informatie.

U kunt ook naar onze pagina Tuin & Terras gaan voor voorbeelden van onze projecten.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers