Tuinaanleg Huizen met houtbouw

Geplaatst op

Tuinaanleg Huizen met houtbouw

Tuinaanleg Huizen met houtbouw: Aan de Duivenvoorde in Huizen is deze week een tuinaanleg afgerond. Tijdens de tuinaanleg is houtbouw toegepast in de vorm van pergola’s en een houtopslag. De half-transparante wand is opgebouwd uit kastanjehouten palen.

Verder is deze tuin opgebouwd met corten stalen bloembakken i.c.m. natuurstenen bestrating en halfverharding.

Raadpleeg HIER de door de klant gegeven reviews. U kunt ook onze pagina Tuin & Terras bezoeken. Een gratis offerte vraagt u aan door te klikken op contact.

Reesink Hoveniers verzorgd uw complete tuin. Grondwerk, bestrating, houtbouw, beplanting en verlichting worden aan de hand van een uniek tuinontwerp verzorgd. Tijdens het gehele proces heeft u één aanspreekpunt.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers