Tuinaanleg en tuinonderhoud Soest

Geplaatst op

Tuinaanleg en tuinonderhoud Soest

Tuinaanleg en tuinonderhoud Soest: Deze week is in een binnentuin een sloot uitgebaggerd in Soest. Vanwege de bereikbaarheid is gebruik gemaakt van een 3 tons kraan met verlengde giek. Het afvoeren van de baggerspecie is mb.v. een wiellader met een 1 m3 grondbak afgevoerd.

Wij verzorgen al uw tuinonderhoud; van boomverzorging tot mollenbestrijding. Het vakkundig uitsnoeien van uw tuin, vormsnoei of maaiwerken kunt u per opdracht of als (periodiek) contract aanvragen.

In de tuinaanleg zijn wij allround: van grondwerk tot en met bestrating en houtbouw; met of zonder beplantingsplannen en verlichting.

Vraag hier uw offerte aan of raadpleeg de door de klant gegeven reviews. Voor meer indrukken van onze diensten in tuinaanleg kunt u onze site Tuin & Terras bezoeken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers