Tuinaanleg Almere tuinschermen

Tuinaanleg Almere tuinschermen

Project: Tuinaanleg Almere tuinschermen Spitsbergen. Deze week is begonnen met een nieuwe tuinaanleg in Almere. Na de sloop van de oude tuin zijn aan beide zijde de erfafscheidingen vernieuwd. Enerzijds door de bestaande schutting opnieuw te plaatsen in betonsysteem. Anderzijds door de aanleg van een compleet nieuwe schutting. Deze is opgebouwd uit bankirai tuinschermen. Dit in hetzelfde betonsysteem als aan de andere zijde.

Reesink Hoveniers is specialist in houtbouw en constructies. Wij adviseren u graag in vele mogelijkheden en houtsoorten. Houtbouw voeren wij uit in combinatie met bestrating of tuinaanleg. Zie voor meer voorbeelden van ons werk onze pagina Tuin & Terras.

U kunt hier heel gemakkelijk een offerteaanvraag doen en profiteren van een gratis tuinontwerp! Bekijk ook onze referenties via de pagina reviews. Meer voorbeelden zijn te zien op onze pagina schutting en tuinschermen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?