Zeewolde TUINAANLEG

Geplaatst op
Laden…

Zeewolde TUINAANLEG door vakhoveniers

Zeewolde TUINAANLEG – Uw vakhoveniers in houtbouw, bestrating. Algehele tuinaanleg of tuinonderhoud. Bijgaande foto toont een gebouwde overkapping in maatwerk. De tuin zelf was al eerder aangelegd door Reesink Hoveniers. Een exclusieve erfafscheiding is een mooie blikvanger in de wijk.

Voor meer informatie ga dan naar: SCHUTTINGEN.

De douglas veranda is opgebouwd uit kwalitatief zeer duurzame materialen. I.p.v. staanders van 12×12 is de afmeting 15×15 gebruikt. De dakliggers zijn ook in zware uitvoering bevestigd. Het dak is met een aluminium daktrim afgewerkt.

Ook een overkapping laten plaatsen? Bel (0657.08.9944)  Reesink Hoveniers / Reesink Houtbouw voor een offerte op maat. Via contact kunt u een aanvraag doen via onze website. Raadpleeg daarbij de door de klant gegeven recensies.

 

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers