Tuinaanleg Muiden

Geplaatst op

Tuinaanleg Muiden

Tuinaanleg Muiden: nieuwbouwproject Krijgsman.Het tuinontwerpbureau van Reesink Hoveniers ontwerpt een tuin voor het nieuwbouwproject Krijgsman in Muiden.

Om vanuit de huiskamer vrij zicht te houden is het zitterras naar achteren geplaatst. Het terras A is eigenlijk een loopterras waar potterie op geplaatst kan worden. Het functioneert ook als schaduwterrasje om in een hoekje uit de warme zon te blijven.

De pergola verbind enerzijds de beide gazons en anderzijds de beide terrassen. Het is letterlijk een corridor naar de tuindeur.

Gewijzigde opties zijn in cirkelvorm aangeboden waarbij het gazon nu aaneengesloten een doorsnee van 8 m1 heeft en in een “recht toe-recht aan” ontwerp waarin het speelgazon 6 x 7.5 = 45 m2 groot is.

Ook een gratis tuinontwerp aanvragen? Ga dan naar contact en raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers