Tuinaanleg met veranda in Almere

Geplaatst op

Tuinaanleg met veranda in Almere

Tuinaanleg met veranda in Almere: na het slopen van de oude tuin is een geheel nieuwe tuin aangelegd met schuttingen, terrassen, plantenbakken en een nieuw gazon. Achter in de tuin is een tuinhuis gebouwd met veranda. Het geheel is van douglashout opgetrokken.

De nieuwe schutting loopt mooi deur in de zijwand van de veranda zelf waardoor één geheel ontstaat.

Ook een tuin aan laten leggen? Wij verzorgen uw complete tuinaanleg met alle vormen van houtbouw die er maar te bedenken zijn. Ga voor meer inspiratie naar onze site Tuin & Terras.

Een gratis tuinontwerp met offerte kunt u aanvragen via contact.

Ga ook eens na reviews en lees hoe klanten ons beoordelen!

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers