TUINAANLEG in Harderwijk

Geplaatst op

TUINAANLEG in Harderwijk

TUINAANLEG in Harderwijk: Reesink Hoveniers heeft aan het Slingerbos in Harderwijk een nieuwe tuin aangelegd. De tuinaanleg is in de stijl van de jaren zeventig met een zitkuil en verhoogde plantenborder aangelegd. De vormgeving komt terug in de voorgevel van de woning. (Balkon.)

Voor de afwatering in de zitkuil is gebruik gemaakt van een infiltratiebak. Deze geeft het regenwater weer af aan het bodemwater. De bestrating is van Oud-Hollandse tegels 50×50 in de kleur carbon. De oprit is van gebakken klinkers. De bedrading van de tuinverlichting is vanwege de proefopstelling nog niet weggewerkt.

Ook een tuin aan laten leggen? Ga naar contact voor een offerte of gratis tuinschetsontwerp. Meer projecten zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras of via het menu projecten. Bekijk hier de door de klant gegeven reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers