TUINAANLEG Zeewolde en omstreken

Geplaatst op

TUINAANLEG Zeewolde en omstreken

TUINAANLEG Zeewolde en omstreken: Reesink Hoveniers heeft de parkachtige tuin rondom de RCN te Zeewolde aangelegd. De tuin is geheel opnieuw aangelegd na nieuwbouw van het hoofdgebouw. (Het vorige was door een brand verwoest.) De tuinaanleg is voltooid naar een ontwerp van Remmelink Groen Advies.

De terrassen rondom het gebouw bestaan uit  Oud-Hollandse tegels 60x60x7 in de kleur mauve. Langs de randen zijn windschermen van veiligheidsglas opgetrokken.

De beplanting is gebaseerd op de aanleg van langwerpige taxusblokken (de vorm komt terug in de raampartijen van het gebouw) die een contrast vormen met de aanplant van grote groepen siergrassen. (Zie bijgaande foto’s.)

Voor meer tuinprojecten zie ook Tuin & Terras of ga naar het menu projecten. Een offerte voor uw tuinaanleg kunt u aanvragen via contact. Raadpleeg daarbij de door de klant gegeven reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers