Tuinontwerp Harderwijk Oud

Geplaatst op

Tuinontwerp Harderwijk Oud

Reesink Hoveniers krijgt opdracht voor het maken van een tuinontwerp Harderwijk Oud. (Centrum) Een leuke opdracht omdat het tuinontwerp tegen een achtergrond van Oud-Hollandse dakpannen gerealiseerd mag worden. Een nostalgisch stadstuintje waarin de geschiedenis van Harderwijk ervaren wordt. Wie wil daar nu geen tuinontwerp voor maken?

De opdracht bestaat uit het maken van een logische indeling van een stadstuintje waarbij een overkapping gerealiseerd moet worden om de ergste zomerwarmte tegen te gaan.

Ook een tuinontwerp aanvragen? Dat kan heel gemakkelijk door te klikken op “contact.” Voorbeelden zijn te zien door te klikken op “Stadstuintje Harderwijk” of op “Tuin en Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers