Hoveniersbedrijf legt stadstuintje in Harderwijk aan

Geplaatst op

Hoveniersbedrijf legt stadstuintje in Harderwijk aan

Een klein voortuintje in een tuinontwerp uitwerken is lastig. Het oppervlak van dit tuintje is slechts 2,5 x 5,5 meter. Om toch een aantal eisen door te voeren vraagt best wel de nodige creativiteit. De kleinkinderen mogen vanuit de voordeur niet direct de drukke straat op rennen en de auto’s vanuit de tegenover liggende straat mogen niet met de koplampen via de voordeur de huiskamer inschijnen. Dit zijn de belangrijkste eisen die in dit stadstuintje zijn verwerkt.

Door het tuinhekje  90 graden te draaien en de hagen in sluisvorm aan te planten is deze voortuin “net even anders.” Gecombineerd met tambourbestrating heeft het de uitstraling van een ouderwets stadstuintje. Het tuinbankje nodigt uit om in de avonduren de laatste zonnestralen te pakken of om gewoon eens lekker te “buurten.”

Ook een tuinontwerp laten maken? Profiteer van onze gratis ontwerpservice! Dat kan heel eenvoudig door te klikken op deze link: contact. Nog meer ideetjes opdoen? Kijk dan op onze pagina door te klikken op Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers