Schutting Zeewolde creatieve erfafscheidingen

Geplaatst op

Schutting Zeewolde creatieve erfafscheidingen

Vandaag is een schutting van bamboe geplaatst. Deze speciale uitvoering is gemaakt van Java bamboe zwart. Op het Horsterveld is tijdens het plaatsen een goede hydraulische boor nodig om door de kleilaag heen te boren. Onze wiellader is daarom speciaal uitgerust met een zelf ontworpen boor op de hydrauliek. Een onverwoestbare ketting wordt middels oliedruk en een tandwiel aangedreven zodat de boor kan draaien. De boor is telescopisch en kan verlengd worden zodat gaten geboord kunnen worden van drie meter diep. (Soms nodig voor het planten op grond met een storende onderlaag.)

Meer voorbeelden van schuttingen zijn te zien door te klikken op “Schutting en erfafscheidingen“. Een offerte aanvragen kan door te klikken op “contact“.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers