Tuinaanleg en bestrating met veranda Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg en bestrating met veranda Zeewolde

Als voorbereiding op de bouw van een tuinhuis met veranda is een gedeelte van de tuin gesloopt en is bestrating aangelegd. (Hergebruik.) Voor het terras aan huis en de tuinpaden is het cunet versterkt voor de bestrating van natuursteen. (Spotted Blue Stone 60×60) Weer een ander deel van de tuin wordt voorbereid voor de aanleg van halfverharding. (Ardenner split.)

Voor grondwerk, sloopwerkzaamheden in de tuin (rooien hagen) en natuurlijk tuinaanleg en bestrating kunt u offerte aanvragen door op deze link te klikken: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers