Tuinonderhoud Harderwijk door vakhoveniers

Geplaatst op

Tuinonderhoud Harderwijk door vakhoveniers

Vandaag is aan¬†Tuinonderhoud Harderwijk door vakhoveniers begonnen. Het tuinonderhoud bestaat uit het terugsnoeien van een laurierhaag. (Prunus laurocerasus ‘Rotundifolia’) De haag staat bovenop een talud en is onderdeel van een geluidswal. Toch is het noodzakelijk de haag eens in de drie tot vier jaar flink terug te snoeien. De haag wordt echter niet als haag gesnoeid maar meer als een soort struweel. Een strakke kunstmatige lijn wordt daardoor voorkomen en zodoende behoud de wal een natuurlijke uitstraling.

Voor advies en offertes (onderhoudscontracten of periodiek onderhoud) kunt u klikken op “contact.” Ons dienstenpakket bestaat uit: boomverzorging, totaal tuinonderhoud, maaien in verschillende maaischema’s, parkonderhoud, mollenbestrijding, vormsnoei gespecialiseerd.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers