Tuinaanleg Laren Blaricum

Geplaatst op

Tuinaanleg Laren Blaricum

Reesink Hoveniers krijgt mooie opdracht Tuinaanleg Laren Blaricum. De opdracht bestaat uit het gedeeltelijk verwijderen van een oude taxushaag, het verleggen van een tuinpad en het opnieuw bestraten van een cirkelvormig terras. Dit terras wordt vergroot en wordt straks gebruikt als het centraal gelegen terras waarop het buitenleven gaat plaatsvinden. Gedeeltelijk langs het terras wordt een pergola in cirkelvorm geplaatst en vormt straks a.h.w. een galerij van pilaren waarlangs klimplanten kunnen groeien. De borders worden opnieuw vorm gegeven en beplant.

Een geheel vrijblijvende offerte met tuinschetsontwerp kunt u aanvragen door te klikken op deze link: “contact.” Meer voorbeelden van tuinen en straatwerken zijn te zien door te klikken op “Tuin & Terras.”

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers