Tuinontwerp Zeewolde, Harderwijk, Soest

Geplaatst op

Tuinontwerp Zeewolde, Harderwijk, Soest

In dit schematisch weergegeven tuinontwerp is een tuinpaadje ontworpen in twee kleuren die terugkomen in de kleuren van de gevel van het huis. De vormgeving van het tuinpaadje is geïntegreerd in de aan weerszijden ontworpen buxushaag die de vorm heeft van een krakeling. Opdrachtgevers wilden graag een bijzondere tuin die zeer gemakkelijk te onderhouden is. Daarom is verder Ardenner split aangebracht waarin clusters van siergrassen.

Voor een aanvraag voor uw tuinontwerp Zeewolde, Harderwijk, Soest en omstreken kunt u bellen met onze tuinontwerper Henk Reesink. (0657.08.9944) U kunt ook heel eenvoudig een aanvraag doen door te klikken op “contact.” Binnen een dag nemen wij contact met u op om uw wensen te inventariseren en te vertalen in een tuinschetsontwerp.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers