Tuinaanleg stadstuintje

Geplaatst op

Tuinaanleg stadstuintje

Tuinaanleg stadstuintje: wat te doen als je maar weinig vierkante meters tuin tot je beschikking hebt? In een stadstuintje is dat een vraag die vaak gesteld wordt. Als het wensenpakket groter is als het aantal vierkante meters dan wordt het echt stoeien met de ruimte die je hebt.

In dit stadstuintje in Utrecht zijn toch nog twee terrasjes, een tuinhuis, tuinverlichting, een speelgazon voor de kinderen, een plantenborder en schuttingen gerealiseerd.

Vraag HIER uw offerte aan en doe uw voordeel met een gratis tuinontwerp. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers