Schutting plaatsen Harderwijk

Geplaatst op

Schutting plaatsen Harderwijk

Schutting plaatsen Harderwijk: Wilt u uw oude schutting vervangen EN uw oude beplanting snel gerooid hebben? Vraag hier uw offerte op voor sloopwerk, houtbouw en bestrating. Raadpleeg de door de klant gegeven reviews of bekijk onze pagina Tuin & Terras voor meer voorbeelden.

Reesink Hoveniers is dealer van de oerdegelijke kokowall of bamboowall systemen. Deze schuttingen staan stormvast in stalen gegalvaniseerde profielen en zijn in verschillende hoogtes en variaties te plaatsen. De kokowall geluidschermen decimeren het geluid uit de omgeving.

Uw schutting kan op uw wens worden samengesteld. Met houten palen (gewolmaniseerd, azobé of bankirai) of palen van beton in antraciet of wit-grijs. In het betonsysteem zijn ook weer veel variaties toe te passen. De betonpaal met gladde onderplaat is het meest toegepast. Daarin zijn weer variaties te verkrijgen van dubbele onderplaten (met tuinschermen van 150 cm. hoog) in steen- of rotsmotief.

Vraag hier uw folder aan met onze aanbiedingen of laat u adviseren door te bellen met 0657.08.9944

Tuinonderhoud Blaricum

Schutting plaatsen Harderwijk

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers