Tuinhuisjes en blokhutten Harderwijk

Geplaatst op

Tuinhuisjes en blokhutten Harderwijk

Tuinhuisjes en blokhutten Harderwijk: Deze week is als 2e fase van een tuinaanleg een douglas tuinhuis gesteld.

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews of bezoek onze pagina Tuin & Terras.

Klik hier voor meer informatie over schutting en tuinschermen

 

De lichte delen op de afbeelding zijn van douglas. De donkere delen zijn van vooraf zwart gespoten ijsselrabat. De palen zijn van robuust douglas in de afmeting 15×15 verankerd in snelbeton. De dakbedekking is van hoogwaardig EPDM afgewerkt met aluminium daklijsten.

Wilt u ook in eigen maatvoering een tuinhuis plaatsen? Vraag hier uw offerte aan. Er is heel veel mogelijk in houtsoort, raam- en deurpartijen, fundering, dakbedekking, enz. Laat u adviseren door Reesink Houtbouw! U kunt ook bellen met 0657.08.9944. Onze adviseur komt geheel vrijblijvend bij u de beste optie bespreken. Dit kan ook in de avonduren.

Tuinaanleg Huizen Breezand

Tuinhuis met sauna en overkapping.

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers