Tuinschermen herplaatsen met nieuwe palen

Geplaatst op

Tuinschermen herplaatsen met nieuwe palen

Tuinschermen herplaatsen met nieuwe palen: zijn uw tuinschermen nog geschikt voor hergebruik? Gebruik dan de onverwoestbare betonpalen om uw schutting te herplaatsen wanneer de schuttingpalen doorgerot zijn.

Natuurlijk doen wij vrijblijvend offerte voor eventuele nieuwe tuinschermen. Vraag hier naar uw offerte en onze catalogus boordevol aanbiedingen van alle soorten tuinschermen. Tuinschermen zijn te plaatsen in betonpalen, stalen gegalvaniseerde profielen en uiteraard in hardhout of douglashout. Elke constructie wordt stormvast verankerd.

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews.

Klik hier voor meer informatie over schuttingen en tuinschermen

 

Reesink Hoveniers is uw specialist in de regio voor houtbouw en constructies. Wij plaatsen tuinhuisjes & blokhutten, veranda en pergola, vlonders en schuttingen.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers