Schutting vervangen in uw regio

Geplaatst op

Schutting vervangen in uw regio

Schutting vervangen in uw regio: vandaag is een oude schutting vervangen in Zeewolde. De oude schutting was scheef gewaaid door de storm van 16 januari. De nieuwe is nu stormvast geplaatst. De duurzaamheid is optimaal door gebruik van betonpalen en een onderplaat van beton. Optrekkend vocht wordt daardoor voorkomen.

Wilt u ook uw schutting vervangen? Neem dan contact op en vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Raadpleeg de door de klant gegeven reviews.

Combineer het vervangen van uw schutting met tuinaanleg of (her)bestrating. Wanneer uw oude schutting is verwijderd is de bereikbaarheid voor machines optimaal! Laat u adviseren en begin met een gratis tuinontwerp.

Klik hier voor meer informatie over schutting en tuinschermen

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers