Hoveniersbedrijf Harderwijk tuinaanleg

Geplaatst op

Hoveniersbedrijf Harderwijk tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Harderwijk tuinaanleg, tuinonderhoud, houtbouw, bestratingen en boomverzorging. Een veelzijdig hoveniersbedrijf met ervaring sinds 1982. Vandaag is begonnen met het slopen van een tuin rondom een woning in Harderwijk. De gedateerde tuin gaat volledig op de schop. Klik “hier” voor meer informatie over dit project.

Geheel vrijblijvend advies en offerte kunt u aanvragen door te klikken op “contact.”

Vraag naar de mogelijkheden voor het snel en efficiënt slopen van uw oude tuin, het verwijderen van bomen of struiken of het weghalen van uw oude haag. Bij het opbouwen of renoveren adviseren wij u graag. Reesink Hoveniers is dealer en specialist in het plaatsen van schuttingen, tuinhuisjes, blokhutten, veranda & pergola.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers