Tuinaanleg Almere met graszoden

Geplaatst op

Tuinaanleg Almere met graszoden

Deze week is een tuinaanleg Almere met graszoden afgerond. De oude tuin bestaande uit een waterpartij, bamboe en forse begroeiing is daarvoor helemaal gesloopt. De taxushaag aan de voorzijde is behouden. Voor de aanleg met graszoden is een toplaag van speciale grond aangebracht. De aanleg wordt geschikt gemaakt voor een auto-mowe systeem i.c.m. beregening.

De borders worden opnieuw aangelegd en aangepland met alleen siergrassen. De afwerking bestaat uit de aanleg van in-Lite tuinverlichting. Voor een offeraanvraag kunt u heel eenvoudig klikken op “contact” waarna u binnen een dag een voorstel krijgt om een afspraak te maken. Offertes en tuinschetsontwerpen zijn vrijblijvend en geheel kosteloos.

Meer voorbeelden van onze projecten kunt u zien door te klikken op “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers