Tuinaanleg Harderwijk met bestrating

Geplaatst op

Tuinaanleg Harderwijk met bestrating

Tuinaanleg Harderwijk met bestrating. (Parkeerplaatsen, tuinpaden en terrassen.) Reesink Hoveniers realiseert een tuinaanleg in Harderwijk. De complete tuin uit de jaren zestig is gesloopt en het naast liggende perceel werd bij de tuinaanleg betrokken. (Zie de eerste 4 foto’s.)

Tuinaanleg Harderwijk met bestrating

Meer voorbeelden van projecten van Reesink Hoveniers zijn te zien door te klikken op deze link: Tuin & Terras.”  Een vrijblijvende offerte met tuinschetsontwerp kunt u aanvragen door te klikken op: contact.”

Klik op onderstaande foto om meer projecten te zien of ga naar onze pagina referenties.

Tuinaanleg Harderwijk met bestrating

Tuinaanleg Harderwijk met bestrating

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers