Reesink Hoveniers Zeewolde

Reesink Hoveniers is een veelzijdig allround bedrijf dat inmiddels kan terugzien op een ruime expertise van bijna 35 jaar.

Reesink Hoveniers is na een exploitatieperiode van 3 jaar opgericht in 1982. Inmiddels is het een familiebedrijf uitgegroeid tot een veelzijdig hoveniersbedrijf.

Reesink Hoveniers (vader Henk en zoon Dick) bestaat nu uit een team van allround hoveniers met vakkennis en ervaring. Het zelfstandig ondernemen zit ons in de genen; beide opa’s van Dick waren aannemer (in de bouw) en hebben Dick constructiebouw a.h.w. doorgegeven.

Het logo weerspiegelt het begrip “allround” met daarbinnen de 2 twijgen die vader en zoon symboliseren. Dit samen geborgen in een schaalvormige setting van het bedrijf Reesink Hoveniers.

2-1-1024x576

Onze dochteronderneming Erica Verhuur & Groen Service beheert voornamelijk het machinepark en draagt zorg voor verhuur en planning. Daarnaast faciliteert Erica VGS alle bijkomende werkzaamheden voor een goede exploitatie van Reesink Hoveniers. Reesink Hoveniers is gevestigd aan de Muiderweg 50 – 3891 DB te Zeewolde. U bent altijd hartelijk welkom. Met vragen kunt u ons telefonisch bereiken of via het contactformulier. Wij staan u graag te woord.

De veelzijdigheid ziet u terug in onze dienstverlening

Reesink Hoveniers kan u een compleet dienstenpakket aanbieden van creatieve tuinontwerpen, tuinaanleg, tuinonderhoud, houtbouw, boomverzorging, bestrating almere waaronder sierstraatwerk en herbestratinggrondwerk,
landschapsverzorging en gladheidsbestrijding. Ons specialisme richt zich op alle facetten waaronder met name het beheer en onderhoud van tuin & park rondom landgoederen en instellingen cq. bedrijventerreinen. Voor de uitvoering van het complete scala aan werkzaamheden zijn wij machinaal compleet uitgerust. Onder de noemer “Tuin & Kunst” is veel terug te vinden betreffende kunstgerelateerde projecten. Zie ook onder projecten beeldentuin Jits Bakker.

Sinds 1982 hebben wij geïnvesteerd in een machinepark dat breed inzetbaar is

Dit vergroot niet alleen de mogelijkheden voor u als klant, het werkt voor u ook kostenbesparend. Ons machinepark is ondergebracht in onze dochteronderneming Erica Verhuur & Groen Service. De knowhow, gecombineerd met creativiteit, de inzet van de juiste machines en jong energiek personeel dragen bij tot het door u gewenste resultaat. De prijs-prestatieverhouding is daarom ook zeer goed te noemen. Daarbij leggen wij het accent op kwaliteit en creativiteit!

Reesink Hoveniers – Veelzijdigheid, kwaliteit, vakkennis en creativiteit in een goede prijs-prestatieverhouding is bepalend!

Inspelend op de wensen van de potentiële klant proberen wij aan deze verwachtingen te voldoen. Dit is natuurlijk altijd afhankelijk van het budget voor de algehele uitvoering. Het uurloon dat een hovenier vraagt is absoluut geen richtlijn of de door u gevraagde werkzaamheden in uw budget passen. De ervaring in de manier van aanpak, de duurzaamheid die een tuinontwerp aan uw tuin kan geven, kennis van grondsoort en grondbewerking, het juiste gebruik van materialen, de inzet van eigen machines, etc., zijn kwaliteiten die in het uurloon van een vakbekwaam hovenier liggen.

Daarnaast is het belangrijk om vooraf te weten of het met de “after-sale” van het ingeschakelde hoveniersbedrijf wel goed zit! Hoe zijn bijvoorbeeld de garantiebepalingen en de nazorg. Niet minder belangrijk is te weten hoe tijdens een tuinaanleg wijzigingen worden doorgevoerd. Welke financiële consequenties heeft bijwerk? Laat u daarom eerst goed informeren alvorens u besluit tuinontwerp, tuinaanleg, tuinonderhoud, (her)bestrating of sierbestrating en houtbouw aan een uitvoerend bedrijf toe te wijzen. Slogans en referenties zijn veelal beperkt in een klein kader van “horen en zeggen” of liggen in beperkte (…) relaties. Deze pagina wijst u vanzelf door onze website zodat u zo zelf een beeld kan vormen wat wij als hoveniers(familie)bedrijf sinds 1982 voor u kunnen betekenen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?