32-1024x548

Reesink Hoveniers/stratenmaker-Almere

– Reesink Hoveniers/stratenmaker-Almere. / Reesink Hoveniers is gespecialiseerd in de aanleg van opritten, terrassen, parkeerplaatsen en sierbestratingen.

Reesink Hoveniers kan u een compleet dienstenpakket aanbieden met creatieve tuinontwerpen, tuinaanleg & tuinonderhoud, bestratingen waaronder sierbestrating en herbestrating, grondwerk, boomverzorging (klimtechnieken), houtbouw, landschapsverzorging en gladheidsbestrijding. Ons specialisme richt zich op alle facetten of het nu gaat om het beheer en onderhoud van tuin & park rondom landgoederen en instellingen cq. bedrijventerreinen of de kleine stadstuin midden in Amsterdam of Utrecht u bent bij ons aan het juiste adres!

Goede voorbereiding zoals het optimaal verdichten van de ondergrond, het zogenaamde cunet is zeer belangrijk! Op bijgaande foto is de voorbereiding voor sierbestrating goed zichtbaar. Onder de parkeerplaats is granulaat aangebracht om spoorvorming te voorkomen en onder het terras voldoende zand. De verdichting gebeurt met een zwarte 3 tons trilplaat. Het opperwerk van granulaat, zand en bestratingsmateriaal gebeurd snel en doelmatig door het gebruik van eigen wiellader. In dit project is de hemelwaterafvoer optimaal door de aanleg van sleufgoten. Hierdoor kan het straatwerk onder slechts twee niveaus in de gehele breedte waterpas licht afhellen naar de sleufgoot. Wij leggen sierbestrating aan rondom bedrijven en instellingen, voor woningbouwverenigingen, VvE’s en particulieren. Graag vestigen wij uw aandacht op meerdere projecten van (sier)bestrating en (her)bestrating. Zie ook onze portfolio.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?