Tuinontwerp Harderwijk

Tuinontwerp Harderwijk

Tuinontwerp Harderwijk aan de Kuulekamp. Voor dit adres is een tuinschetsontwerp gemaakt voor een tuinrenovatie. De bestaande vijver wordt vervangen in een opnieuw ingedeelde achtertuin. De vijver komt meer centraal in de tuin te liggen en vormt vanaf de keuken(tafel) een zichtas naar de bestaande Rode Beuk.

De twee gazons hebben een kubusvorm met een lengte van 650 cm. Het voorste gazon ligt ca. 10-15 cm. hoger waardoor de terrasjes verdiept lijken te liggen. De staanders van de achterliggende pergola liggen in het verlengde van de vijver. Meer voorbeelden van vijvers die door Reesink Hoveniers zijn aangelegd vindt u via deze linkjes: vijver 1 en vijver 2.

Links van de vijver wil de opdrachtgever graag een pluktuin (fruit) en rechtsachter in de tuin een bloementuin. Deze bloementuin ligt rondom een terrasje van Oud-Hollandse tegels 100×100 evenals de staptegels die parallel lopen met de vijver (lengte 7 m1).

Wilt u ook uw tuin laten ontwerpen? Via contact kunt u een aanvraag doen. Bekijk ook eens onze tuinen op de pagina Tuin & Terras of lees onze reviews.

Bijgaande foto’s en/of ontwerpen laten meer tuinidee├źn zien.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?